Nosaltres

El nostre Equip

Nosaltres

SERIETAT PROFESSIONAL

El nostre equip professional, amb més de 20 anys d'experiència en el sector immobiliari, atenen les sol · licituds de tots els clients amb el màxim rigor professional.

Degudament Inscrits en el Registre d'Agents immobiliaris de Catalunya, Advocats, Agents de la Propietat Immobiliària, Administradors de Finques Col·legiats, tot això per donar l'assessorament professional a mida del client.

ENS ENTUSIASMA LA NOSTRA FEINA

La nostra dedicació ininterrompuda durant 20 anys en el sector immobiliari avala la nostra experiència contrastada que juntament l'entusiasme pel treball ben fet ens fa ser L'equip humà al seu servei per trobar la millor opció en la gestió dels teus interessos

Local

ATENCIÓ PERSONALITZADA a cada client i en tota gestió.

La nostra capacitat i professionalitat garanteixen un servei adaptat a les necessitats de cada client. Estudiant entre totes les opcions possibles la més rendible i eficaç.

ÈTICA EMPRESARIAL en totes i cadascuna de les nostres accions com a professionals del sector immobiliari.

La nostra gestió professional sempre encaminada a que el nostre client, el nostre valor més preuat, estigui en bones mans, sabent que totes les accions van dirigides amb una única finalitat: aconseguir el millor resultat i la màxima satisfacció.

ASSESSORAMENT PROFESSIONAL INTEGRAL

Advocat, Administrador de Finques i Agent de la Propietat col · legiat que recolza la nostra tasca professional i garanteix la qualitat en el servei als nostres clients.

EL NOSTRE EQUIP

El nostre equip de professionals està a la seva disposició per oferir-li un servei personalitzat i eficaç. Manel, Josep i Cristina, gestionarán el millor pels teus interessos.

Cristina Gual

Assessoria Jurídica
Advocada experta en dret administratiu i de comunitats.

Josep Garcés

Administració de comunitats
Professional especialitzat en administració de comunitats de propietaris.

Manel Martín

Administrador i Gestor
Gestió integral i permanent d'empresa.
En molt bones mans. Assessorament jurídic i servei professional personalitzat.